Actie's en aanbiedingen

- GEEF JE HUID MEER GLOW - 

 

Glans..... Meer glans voor je huid. Na de Lockdownzijn de meeste doffe huidjes gepeeld en is het tijd voor de EXTRA GLOW!

 

- MESO THERAPIE -  De meest effectieve behandeling voor een mooie gezonde huid is de Meso Touch Therapie. De Meso Touch is een fijn "stampertje" met ultra dunne naaldjes. In de Meso Touch gaat een steriel serum met o.a. 64 vitamines, medische hyalluronzuur en organische silicum.  De ingrediënten zijn biologisch, vegan & dierproefvrij.

De Meso Touch Cocktail wordt veilig en pijnloos in de huid gebracht. De korte ultrafijne naaldjes zorgen tevens voor extra collageenproductie voor een betere huidconditie. Als afsluiting krijgt u een Bio Cellulose Vliesmasker op de huid aangebracht en kunt u genieten van een ontspannende nek/schoudermassage!

- HUIDINDICATIE - Vochtarme huid, overpigmentatie, vale vermoeide huid, verslapte huid, onzuivere huid, donkere krijgen onder de ogen etc.

- RESULTAAT -  Een gehydrateerde, gladdere, glanzende, egale, vitale huid.

 


AANBIEDING:

1 Meso Touch Treatment (gezicht & hals € 135,-) = een gratis SPA Ampoule Serum naar keuze t.w.v. € 32,50

2 Meso Touch Treatments (gezicht & hals) = een gratis  SPA Amoule Serum naar keuze en een gratis aniti-aging dagcreme met spf 50 t.w.v. € 75,00.

 

(Deze aanbiedingen zijn geldig t/m/ 31 mei 2021 en zijn niet geldig via Treatwell)