Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking.

Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verslapte  huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling en producten voor thuisgebruik.

Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

Ekseption heeft een activator die u een week voor een peeling gaat gebruiken om uw huid voor te bereiden en een Repair creme voor tijden de peelings. Uiteraard is de Dayshield met spf 50 een must om overdag te gebruiken ter bescherming.

De PH waarde van uw huid is hetzelfde als de zuurgraad van de huid. Met Ekseption behandelingen en producten gaan we ervoor zorgen dat de PH waarde van uw huid weer tot een normale waarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Ekseption heeft een ruim aanbod van producten, uiteraard zijn deze uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen parabenen. We willen graag huidverbetering en daar passen geen chemische producten bij!

Kijk voor alle producten en behandelingen op de website van Ekseption.

U bent van harte welkom voor een intake gesprek en huidadvies voor thuis.

partner-logo01
oilmore-logo
ekseption-logo
idun-minerals
marcinbane