Meso therapie in Amsterdam-Oost

Anti-aging Mesotherapie of Mesolift is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Schoonheidssalon Feel Beautiful By An is gespecialiseerd in Meso Therapie en helpt u graag in haar salon in Amsterdam-Oost.

Voordat er een cosmedische behandeling op huidverbetering plaats vind doen we een uitgebreid intakegesprek. Je wensen worden besproken en je vult een intakeformulier in waarin o.a. ook een beeld word gevormd van je gezondheid en leefwijze. Daarna word een huidanalyse en een behandelplan gemaakt.

 

Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen.

 

Meestal volgt een week daarna je 1e behandeling, in deze week is het belangrijk om de huidadviezen op te volgen, zodat de effecten en veiligheid van de behandeling zo optimaal mogelijk zijn.

 

Meso therapie

 

Mesotherapie is al sinds 1920 (toen op nog spartaanse wijze) de beste manier om werkstoffen op de juiste plek af te leveren.
Naast de mogelijkheid om de cocktails te gebruiken met de dermaroller of dermapen zijn er nog 2 unieke methodes: met de Easy Touch Meso (0,5 mm met gecontroleerde afgifte, zeer eenvoudig en veilig in gebruik) en met het Multi Meso Skinfit

 

De Meso Touch is een handig High Tech “stampertje” met minuscuul fijne naaldjes. Deze gaan 0.5 mm je huid in en laten daar een vloeistof achter met hyalluronzuur, vitamines en andere werkstoffen die jouw huid nodig heeft bv: overpigmentatie, anti-aging, onzuivere huid, vochtarme huid, wallen onder de ogen etc..

 

Kortom: door de fijne naaldjes wordt de collageenaanmaak gestimuleerd en de werkstoffen uit de (steriele) ampul gaan je “huidprobleem” te lijf. Na de behandeling is de huid lichtrood, dit trekt snel weer weg en je kunt gewoon weer verder met je dagelijkse activiteiten.

 

Het is geschikt voor het hele gezicht of plaatselijk: oogcontour of bv pigmentvlekken op het voorhoofd of decolleté.

 

NATUURLIJK,VEILIG, PIJNLOOS & DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT!

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Permanente make-up

Heeft u geen of weinig wenkbrauw haartjes meer, of bent u niet tevreden met uw huidige vorm, misschien heeft u moeite met het tekenen van gelijke wenkbrauwen.


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”