Multi Meso Therapie / SkinFit

Voor een jongere, frisse uitstraling, minder rimpels en een betere huidconditie in een oogwenk kiest u voor SKIN FIT MESO THERAPIE biorevitalisatie.

 

Wat is het?

 

Om uw huid binnen 10 dagen serieus te laten revitaliseren dienen we een  Skinbooster cocktail van 63 actieve werkstoffen toe die de huid -blijkbaar- tekort komt waardoor veroudering (te) zichtbaar werd. Een rijke boost aan vitamines, hyaluron, mineralen & anti-oxidanten!

 

Omdat het (dmv een veilige en op vaste diepte ingestelde meso therapie device) oppervlakkig wordt ingebracht komen de werkstoffen terecht in de huid, daar waar de huid de stoffen voor bijna 100 % op kan nemen. Dit in tegenstelling tot serums en dagcremes die vaak maar voor 1 – 40 % worden opgenomen.

 

Wat doet het?

 

Door directe verwerking in de nog op te bouwen cellen verbetert het percentage collageen aanzienlijk, wordt het vocht beter vastgehouden en krijgt de huid een vitaler(de meesten zeggen JONGER) aanzien. Vermoeidheidslijnen, te diepe rimpels, huidverslapping en andere klachten kunnen op deze manier duidelijk worden verminderd en in veel gevallen worden weg genomen. U blijft echter wel uw NATUURLIJKE uitstraling behouden.

 

Hoe vaak moet ik dit doen?

 

Voor lichte huidveroudering is het ideaal om 1 a 2 behandelingen te doen met een interval van 10 – 14 dagen, vaak in combinatie met een ondersteunende dagelijkse verzorging voor een nog beter resultaat.

 

Zijn de klachten wat groter of is de veroudering wat verder gegaan dan kan een kuur van 2-6 behandelingen bij aanvang nodig zijn. ONDERHOUDEN van het resultaat betekent meestal een enkele herhaling per 3-6 maanden.

 

Wilt u een afspraak maken voor een intake of behandeling? Dit kan online of neem telefonisch contact op met mij.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Permanente make-up

Heeft u geen of weinig wenkbrauw haartjes meer, of bent u niet tevreden met uw huidige vorm, misschien heeft u moeite met het tekenen van gelijke wenkbrauwen.


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”