Permanente make-up

Nina van Veluw is gespecialiseerd in Permanent Make-up, Microneedling, het zetten van wimperextensions, lashlifting en het epileren, threaden, shapen en verven van wenkbrauwen.

Vanuit haar passie voor wenkbrauwen en wimpers besloot ze zich te specialiseren in Permanent Make-Up, ook wel cosmetische pigmentatie. Het "permanent" verfraaien en perfectioneren van wenkbrauwen en het zetten van eyeliners, van subtiele lijntjes tot poederachtige oogschaduw, is wat haar al lange tijd fascineerde. Nina is gediplomeerd PMU en Microneedling specialist en met veel passie oefent zij dit uit!

 

Nina: "Ik streef binnen mijn studio naar professioneel te werk gaan en een prettige sfeer te creëren  naar mijn klanten. Dit komt tot uiting doordat ik nauwgezet en zorgvuldig werk, de tijd neem, eerlijk ben naar mijn klanten, altijd voor het beste eindresultaat ga en ik mijn klanten iedere dag met veel plezier ontvang"

...... ga voor overige  informatie, prijzen, behandelingen en het maken van een afspraak naar de website van Nina: www.studioninavanveluw.nl

Tot binnenkort,

Nina van Veluw


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”