Gevoelige – overgevoelige huid Hallum

 

 

Schoonheidssalon Feel BeautifulBy An is gespecialiseerd in het behandelen van de gevoelige huid. Schoonheidsspecialiste Anita helpt u graag in haar schoonheidssalon in Ferwerd & Hallum, zie ik u binnenkort?

Een overgevoelige huid is overgevoelig voor verschillende factoren of schadelijke stoffen waar een normale huid niet op zou reageren. Een overgevoelige huid wordt gekarakteriseerd door een pijnlijke huid en zichtbare reacties die optreden wanneer de huid in contact komt met normaal gesproken onschuldige interne of externe factoren.

 

Een gedehydrateerde huid is vaak de voorloper van een gevoelige huid. Doordat de barrièrefunctie van een gedehydrateerde huid uit balans is, worden schadelijke invloeden van buitenaf minder goed tegengehouden. Deze huidbarrière (ph waarde) houdt doorgaans irriterende stoffen tegen. Een gevoelige huid kan ook ontstaan doordat de afweerreactie van de huid is verstoord. Hierdoor heeft de huid een lagere weerstand tegen invloeden van buitenaf. Een gevoelige huid is te herkennen aan verschillende symptomen.

 

  • Voelt schraal aan
  • Snel rode vlekken
  • Schilfertjes
  • Kan pijnlijk aanvoelen
  • Lijkt nergens tegen te kunnen

 

Meestal als de ph waarde van de overgevoelige huid weer word herstelt, word de weerstand van de huid beter en de gevoeligheid minder of verdwijnt.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”