Green Bio Kruidenpeeling

De Green Bio Kruidenpeel  bestaat uitsluitend uit een mix van kruiden, algen en zeewier, 100% biologisch & vegan.

 

Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.

Door middel van een zachte massage worden deze heilzame stoffen van deze uniek kruidenmix optimaal door de huid tot in de basaal cellenlaag opgenomen. De behandeling wordt afgesloten door een cellulair vliesmasker. Direct na de behandeling voelt je huid zeer glad en zacht aan. De dagen na de peeling gaat de peeling je huid ontgiften en zorgt voor een celvernieuwing vanuit de basaal cellenlaag.

De Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminuzuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer gemakkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. Daarnaast heeft deze Green Bio Kruidenpeeling een sterk ontgiftende en zuiverende werking. De ultrafijne kanaaltjes van het zeewierspons zorgen voor een afvoer van afvalstoffen en overmatig talg.

 

Indicaties:

* Zonneschade en melasma

* Verslapping van de huid

* De huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)

* Acné

* Rimpelvorming

* Grove poriën

* Hyperpigmentatie

 

Voor deze peeling gaat eerst een intake aan vooraf en is een voorbereiding met aangepaste thuisproducten noodzakelijk. *

 

Prijs per behandeling € 69,00. In kuurverband geldt 3 behandelingen € 199,-

Duur behandeling 45 min.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”

Extra mogelijk tijdens iedere behandeling:

Waxen bovenlip

10,00

Wenbrauwen modelleren

15,00

Waxen kin

12,50

Wimpers verven

12,50

Verven wenkbrauwen

15,00