Green Bio Kruidenpeeling

De Green Bio Kruidenpeel van SPA Skincare bestaat uitsluitend uit een mix van kruiden, algen en zeewier, 100% biologisch & vegan.

 

Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden deze heilzame stoffen uit de verwarmde kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt je huid zeer glad en zacht aan.

De Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminuzuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer gemakkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. Daarnaast heeft deze Green Bio Kruidenpeeling een sterk ontgiftende werking.

 

Indicaties:

* Zonneschade en melasma

* Verslapping van de huid

* De huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)

* Acné

* Rimpelvorming

* Grove poriën

* Hyperpigmentatie

 

Voor deze peeling gaat eerst een intake aan vooraf en is een voorbereiding met aangepaste thuisproducten noodzakelijk. *

 

Prijs per behandeling € 85,00. In kuurverband geldt 5 & 1 gratis

Duur behandeling 50 min.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Permanente make-up

Heeft u geen of weinig wenkbrauw haartjes meer, of bent u niet tevreden met uw huidige vorm, misschien heeft u moeite met het tekenen van gelijke wenkbrauwen.


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”

Extra mogelijk tijdens iedere behandeling:

Modelleren wenkbrauwen

alleen tijdens een facial

14,50

Verven wenkbrauwen of wimpers

alleen tijdens een facial

14,50

Waxen bovenlip

12,50

Waxen kin

14,50

Waxen oksels

22,50