Huidverbetering / Huidverzorging

Om jouw huid mooier en gezonder te maken zijn deze 3 stappen belangrijk:

  1. Een juiste Huidanalyse / Huiddiagnose / wat is de oorzaak
  2. Wat zijn de tekorten in jouw huid / Wat heeft jouw huid nodig
  3. Een behandelplan helemaal gemaakt op jouw huidwensen en mogelijkheden

 

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en reageert op je leefwijze, voeding en hormonen. Alleen een (wonder)product zorgt helaas niet voor een perfecte huid.

 

Ik help jou graag met het maken van jouw persoonlijke behandelplan! Samen gaan we aan de slag met een huidanalyse en bespreken we de mogelijkheden die passen in jouw leefwijze en budget. 

Dus geen loze beloften maar een eerlijk en duidelijk  plan waarin we stapsgewijs jouw huid gaan verbeteren.

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en reageert op je leefwijze, voeding en hormonen. Alleen een (wonder)product zorgt helaas niet voor een perfecte huid.

Als ervaren HuideXpert heb ik al veel mensen op de juiste weg geholpen naar een mooie gezonde huid.Dit is meestal niet zo ingewikkeld al dat je denkt. Mijn passie is om jou gelukkig te laten zijn in jouw huid!

 

Wil jij ook graag weten hoe het 1, 2, 3 stappenplan jouw huid gezonder en mooier kan maken? Ik nodig je graag uit voor een Intakegesprek.

Ik werk met ontzettend veel liefde en passie voor de huid en gebruik in de salon uitsluitend hoogwaardige natuurlijke  NO LABEL cosmeceuticals met uitsluitend groene producten die niet belastend zijn voor huid en mileu.  Deze behandelingen en producten zorgen voor echte huidverbetering en geven direct en op langere termijn resultaat. Aansluitend is het belangrijk om de geadviseerde huidverzorgingsproducten voor thuis te gebruiken. Dan werkt u aan optimale huidverbetering, het is een samenwerking tussen u en mij.

 

Wat is huidverbetering?

Huidverbetering is het verbeteren van de huidconditie en de huidstructuur!

Door ziekte, overmatige stress ,verminderde weestand, chemische huidverzorgingsproducten, ziekte en slechte leefgewoonten gaat de huidconditie achteruit en verandert de huidstructuur.

De huid krijgt niet meer de voedingsstoffen die hij nodig heeft, de doorbloeding vermindert, de celvernieuwing vertraagd en de huid kan er grauw, vermoeid en verslapt gaan uitzien en het collageen bindweefsel (vulmiddel) in de huid word minder. Uw huid kan gaan uitdrogen waardoor rimpeltjes gaan ontstaan. Bij overmatig zongedrag word de pigmentatie in de huid verstoord waardoor pigmentvlekken ontstaan.

Vergeet niet dat de huid uw grootste orgaan is!

Het goede nieuws!

Gelukkig is het heel goed mogelijk om uw huidconditie weer te verbeteren en gezond te maken. Door alle mooie behandel-technieken van deze tijd kunnen wij uw huid weer een WAKE-UP call geven. Uiteraard in combinatie met de aanbevolen huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Mijn bedoeling is om het zelf herstellend van de huid weer te activeren en uw huid gezond te maken. De huid gaat d.m.v. behandelingen en hoogwaardige groene werkstoffen weer bindweefsel aanmaken, de doorbloeding word weer geactiveerd en vitamines /werkstoffen  worden aangevuld. Dode huidcellen worden verwijdert waardoor de huid weer word gestimuleerd om nieuwe huid aan te maken. Zelfs Rosacea kan minder zichtbaar worden en Exceem verminderen.

 

Dit alles zorgt ervoor dat UW huid er weer strakker, egaler, gezonder en jonger uitziet!

 

Ik werk voornamelijk met groene en hoge concentratie aan huideigen werkstoffen. IK Skin Perfection is NO LABEL en is gezond voor jouw huid en ons milieu.

De IK SKINCARE MEDICAL is zelfs geschikt tijdens chemobehandelingen en bij Rosacea & Exceem

Wilt u meer weten maak dan een afspraak voor een intake gesprek

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”