Pedicure

Op zoek naar een professionele pedicure in Ferwerd? Maak dan nu je afspraak bij de pedicure specialist van Feel Beautiful By An!

JE VOETEN HEBBEN PROFESSIONELE ZORG NODIG!

Veel mensen beseffen vaak niet hoe belangrijk onze voeten zijn. Terwijl onze voeten toch de basis zijn waar wij op staan in ons leven. De hoeveelheid kilometers die we maken per dag, week, maand en per jaar, is meer dan de meeste mensen zich beseffen. Daarom is het zo belangrijk om de voeten meer aandacht te geven. Wacht niet tot je pijn hebt maar laat je voeten regelmatig checken en behandelen door een professional.  Zo kun je veel voetproblemen voorkomen.

 

Eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelnagels verdwijnen niet vanzelf en hebben een professionele behandeling nodig. Ik help je graag!

 

Bij de 1e behandeling wordt je lichamelijke conditie, medicatie en andere eventueel aanwezige klachten besproken. Op deze manier kan de juiste pedicurebehandeling worden ingezet en de oorzaak van je “voetprobleem” worden vastgesteld. Als een regelmatig bezoek/ behandeling nodig is kun je een strippenkaart aanschaffen, dit is voordeliger. Ook als je moeite hebt met het knippen van je teennagels kun je een afspraak maken voor 15 minuten.

Voor (Cos) medische pedicurebehandelingen kun je terecht in mijn praktijk in Hallum. In principe doe ik geen behandeling aan huis. Uitzonderingen daar gelaten.

 

Teennagels knippen     € 17,50

Cos(medische) pedicure behandeling - vanaf - 30 min  € 35,50

Zie overige prijzen hieronder via de button.

- MYCOSE NAGELS - 

Mycose (schimmel) nagels gaan helaas niet vanzelf weg. Om de schimmel goed te kunnen behandelen moet je dus op de juiste plek komen (onder de teennagel) om de schimmel zo goed mogelijk te kunnen verwijderen. Dit is een traject dat doorzettings vermogen en geduld vereist.

Belangrijk is:

Om de nagelschimmel te bestrijden waar hij ontstaat, namelijk bij de wortel, zijn deze 3 stappen nodig:

1. Om bij de nagelwortel te komen, moet je de nagel "openen" op cellulair niveau. Op deze manier kunnen de schimmeldodende ingrediënten doordringen tot de wortel.

2. Pas daarna kunnen de antimycotische (schimmeldodende) ingrediënten de nagelschimmel volledig doden bij de nagelmatrix.

3. Vervolgens moet ervoor worden gezorgd dat de nagel zich regenereert en gezond terug groeit.

Alleen als je de schimmel op celniveau "opent", de schimmel aan de nagelwortel doodt en de nagel regenereert, kun je een blijvend resultaat halen. soms is er ook medicatie nodig om de schimmel van binnenuit te bestrijden.

 

Startpakket aanpak schimmelnagels

5x nagelbehandelingen pedicure (om de 5 weken)

1x Oi'n More nagels olie

1x HFL nagel & schoenspray

1x Anti mycose nageldruppels

1x Anti mycose voetcreme

1 set bamboo sokken

             Van € 149,-  voor € 129,-

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”

Behandeling Mycose (schimmel) teennagels