Over mij

“Ouder worden is onvermijdelijk maar met de juiste behandelingen, de juiste producten en gezonde/aangepaste leefwijze kan ook uw huid in topconditie blijven! “
 

“Ik ben Anita van Schaik. Met ruime ervaring in de zorg en dienstverlenende sector ben ik in 2000 begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Aansluitend heb ik mij gespecialiseerd in diverse huid verbeterende behandelingen met betrekking tot: anti-aging, acné, littekens, pigmentatie, overbeharing en als pedicure. Ieder jaar volg ik diverse bijscholingen en cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en doe dit met heel veel passie!”
 

In de salon werk ik voornamelijk met IK SKIN PERFECTION. De chemische peels, meso therapie en aanverwante behandelingen bestaan uitsluitend uit biologische & huideigen werkstoffen.
 

Mijn visie is: behandel je huid met natuurlijke huideigen, groene producten. Zet de huid zelf aan het werk om het zelf herstellend vermogen te activeren gezond te maken. Dit leid vaak tot het mooiste resultaat en zal langer zichtbaar zijn!
 

Iedere behandeling of huid verbeterende kuur begint met een uitgebreid intake gesprek & huidanalyse en bespreken we samen uw wensen en hoe we dit kunnen bereiken. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. 

Het is meestal niet alleen de buitenkant, maar ook de “inner-beauty” en uw lifestyle spelen hierbij een belangrijke rol.

Wilt u weten wat een behandeling bij uw huid doet? Maak dan snel een afspraak met mij en ervaar het zelf!

Ik werk volgens de HAM-code (hygiëne code) van de ANBOS & PROvoet.

Van harte welkom bij Feel Beautiful by An!

Lieve groet,

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”