Huidzorg bij kanker en huidaandoeningen Ferwerd

 

Schoonheidssalon Feel Beautiful by An is gespecialiseerd in huidzorg bij Kanker.  Anita is Oncologisch schoonheidsspecialist en helpt u graag in haar studio in Ferwerd en Ternaard.

Feel Beautiful by An is aangesloten bij www.uvbk.nl & Look Good Feel Better.

Medikal huidzorg

“Er zo goed en gezond mogelijk uitzien, dat is wat je wilt als je chemo, bestraling of intensieve medicatie ondergaat”


Tijdens en na het ondergaan van chemo, bestraling of intensieve medicatie ervaart de huid ook de
neveneffecten van het behandeltraject. Tijdens een ontspannen gezichtsbehandeling werk ik met zuivere producten zonder hormoongevoelige stoffen. De Medikal van IK producten herstellen de pH-waarde van de huid, brengen de huidflora weer in balans, voorkomen uitdroging, irritatie en geven slechte bacteriën geen kans.

Ook kun je een afspraak maken voor een make-up advies. Hoe jij op een natuurlijke manier make-up kunt aanbrengen met 100% zuivere make-up!

IK Medikal Skincare

Een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen en dat gevoel gunnen we iedereen. Alle producten van IK Medikal zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen huid belastende stoffen als parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen.
Onze producten van IK Medikal bevatten geen ingrediënten die op straling van bijvoorbeeld radiotherapie reageren. Denk bijvoorbeeld aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelendestoffen als fyto oestrogenen uit bijvoorbeeld aloë vera.

Ook hebben wij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking). Wij kiezen bewust om deze specifieke stoffen in de huidverzorging te vermijden, omdat ze de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen.
•Zonder huidbelastende of hormoonontregelende stoffen
• Groene cosmeceuticals - huidvriendelijke en veilige ingrediënten
• BPA-vrije verpakkingen (xeno-oestrogeen vrij)

 

GUN JIJ JEZELF – OF IEMAND DIE JE LIEF HEBT - EEN MOMENT VAN GELUK?

Hoe fijn is het als je even kunt genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling en massage die je laat ontstressen en je huid weer een gezonde uitstraling geeft?

Je bent van harte welkom om jouw unieke zen- moment in mijn studio te ervaren en te voelen hoe de juiste producten je huid kalmeert en weer zacht aanvoelt!


Behandeling die geschikt zijn:
- IK Skincare kennismakings behandeling incl. Medical EXCM seum t.w. € 44,95
- IK Skincare 1 uur gezichtsbehandeling

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?

Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”