Micro Needling

De dermaroller of dermapen is ontworpen om huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens en hyperpigmentatie te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om je huid dikker/ voller te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Het zelf-herstellend vermogen van de huid word dus aan het werk gezet.

 

En dit is precies wat je huid nodig heeft om rimpels en littekens te wissen! De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller je ook met het beter gebruiken van je huidverzorgingsproducten.

 

De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt serum en actieve ingrediënten die we aanbrengen te absorberen tot diep in de huid.

 

De dermaroller en/of dermapen kan ook ingezet worden bij Acné, Rosacea, Hyperpigmentatie, Littekens. acnélittekens, rimpels bij de bovenlip ect….

 

Wilt u weten wat voor u de beste behandeling is? Maak online een afspraak voor een gratis intake gesprek!

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Permanente make-up

Heeft u geen of weinig wenkbrauw haartjes meer, of bent u niet tevreden met uw huidige vorm, misschien heeft u moeite met het tekenen van gelijke wenkbrauwen.


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”