Micro Needling & Nano Needling

De skinpen, micro needling, is ontworpen om huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens en hyperpigmentatie te behandelen en te verbeteren. Een skinpen wordt gebruikt om je huid dikker/ voller te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Het zelf-herstellend vermogen van de huid word dus aan het werk gezet.

 

En dit is precies wat je huid nodig heeft om rimpels en littekens te wissen! De naaldjes zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de skinpen je ook met het beter insluizen van je huidverzorgingsproducten.

 

De minuscule gaatjes die de skinpen creëert tijdens de needling helpt serum en actieve ingrediënten die we aanbrengen te absorberen tot diep in de huid.

De dermarstamp en/of skinpen kan ook ingezet worden bij Acné, Rosacea, Hyperpigmentatie, Littekens. acnélittekens, rimpels bij de bovenlip ect…

 

Micro Needling is een unieke, exclusieve facial voor een huid die een flinke oppepper kan gebruiken. Tijdens de behandeling met een skinpen word een serum met 48 vitamines ,mineralen & hyalluzonzuur in de huid gebracht. Dit zorgt dat uw huid meteen een bosst krijgt op korte en langere termijn. Aansluitend brengen we een Vit.C masker met de puurste vorm van vitamine C aan op uw huid. Dit masker is een enorme anti-oxidant en werkt verhelderend op o.a. pigmentvlekken. Daar overheen krijgt u een Vliesmasker. Dit  Vliesmasker bevat provitamine B5, hyaluronzuur, aloë vera, rode algen, melkzuur & konjacwortel extract. Dit resulteerd tot een gladde en glanzende huid, fijne lijntjes worden gladgestreken en huidcellen worden vernieuwd en gehydrateerd. 

> Een Micro Needling werkt nog 6 weken door. Door de collageenstimulatie en toegevoegde werkstoffen is een jongere, gladdere en gezonde huid het resultaat!

Advies is om ieder ieder dit in kuur verband te boeken of ieder seizoen om het resultaat vast te houden.

Prijs vanaf € 105,-

 

 

Nano needling is Micro needling met nano-naaldjes. Deze zijn zeer dun en slechts 0.2 lang. Nano needling is erg geschikt en veilig te gebruiken voor delen van het gezicht waar geen bot onder zit, bv. de lippen en het orbitale deel van de ogen.

Op de lippen en daar waar lijntjes doorlopen van de lip in de lipcontour zijn de resultaten verbluffend. Nano needling is geen filler maar geeft wel een gladdere huidtextuur, meer stevigheid door toename van de huidcellen.

Rond de ogen activeert nano needling de lympheprocessen, die vochtophopingen verminderen. De huid rond de ogen wordt steviger en schijnt minder door.

Nano oogbehandeling € 59,-.  

 

Wilt u weten wat voor u de beste behandeling is? Maak online een afspraak voor een gratis intake gesprek!

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”