Huidverbetering / Huidverzorging

 

Ik werk met ontzettend veel liefde en passie voor de huid en gebruik in de salon uitsluitend hoogwaardige natuurlijke producten die uw huid herkent. Deze behandelingen en producten zorgen voor echte huidverbetering en geven direct en op langere termijn resultaat. Aansluitend is het belangrijk om de geadviseerde huidverzorgingsproducten voor thuis te gebruiken. Dan werkt u aan optimale huidverbetering, het is een samenwerking tussen u en mij.

 

Wat is huidverbetering?

 

Huidverbetering is het verbeteren van de huidconditie en de huidstructuur!

 

Door ziekte, overmatige stress ,verminderde weestand, ziekte en slechte leefgewoonten gaat de huidconditie achteruit en verandert de huidstructuur.

 

De huid krijgt niet meer de voedingsstoffen die hij nodig heeft, de doorbloeding vermindert, de celvernieuwing vertraagd en de huid kan er grauw, vermoeid en verslapt gaan uitzien en het collageen bindweefsel (vulmiddel) in de huid word minder. Uw huid kan gaan uitdrogen waardoor rimpeltjes gaan ontstaan. Bij overmatig zongedrag word de pigmentatie in de huid verstoord waardoor pigmentvlekken ontstaan.

 

Vergeet niet dat de huid uw grootste orgaan is!

 

Het goede nieuws!

Gelukkig is het heel goed mogelijk om uw huidconditie weer te verbeteren. Door alle mooie behandel-technieken van deze tijd kunnen wij uw huid weer een WAKE-UP call geven. Uiteraard in combinatie met de aanbevolen huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Denk aan:

  • Chemische peelings
  • Retinol peeling
  • Microdermabrasie
  • Meso Touche
  • Bio Kruiden peeling
  • Bio Puls Therapie
  • Bindweefselmassage

Als deze behandelingen zijn er op gericht om het zelf herstellend van de huid weer te activeren. De huid gaat d.m.v. de behandelingen en hoogwaardige werkstoffen weer bindweefsel aanmaken, de doorbloeding word weer geactiveerd en vitamines /werkstoffen  worden aangevuld. Dode huidcellen worden verwijdert waardoor de huid weer word gestimuleerd om nieuwe huid aan te maken. Zelfs Rosacea kan minder zichtbaar worden.

 

Dit alles zorgt ervoor dat UW huid er weer strakker, egaler, gezonder en jonger uitziet!

 

Bij ons in de studio worden geen chemische stoffen gebruikt en de behandelingen op huidverbetering zijn geen opvullingen maar SKIN FITNESS en de daarbij behorende hoogwaardige vitamines, hyalluronzuur en werkstoffen die direct in de huid worden opgenomen.

 

Ekseption werkt met unieke en uitgebalanceerde ampullen en werkstoffen. Kijk eens op  http://ekseption.org/

 

Wij bieden huidverbetering op korte en langere termijn!

 

Wilt u meer weten maak dan een afspraak voor een intake gesprek

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”