Pedicure

Op zoek naar een professionele pedicure in Ferwerd? Maak dan nu je afspraak bij de pedicure specialist van Feel Beautiful By An!

Veel mensen beseffen vaak niet hoe belangrijk onze voeten zijn. Terwijl onze voeten toch de basis zijn waar wij op staan in ons leven. De hoeveelheid kilometers die we maken per dag, week, maand en per jaar, is meer dan de meeste mensen zich beseffen. Daarom is het zo belangrijk om de voeten meer aandacht te geven.

 

Eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelnagels verdwijnen niet vanzelf en hebben een professionele behandeling nodig.

 

Bij de 1e behandeling wordt je lichamelijke conditie, medicatie en andere eventueel aanwezige klachten besproken. Op deze manier kan de juiste pedicurebehandeling worden ingezet en de oorzaak van je “voetprobleem” worden vastgesteld. Als een regelmatig bezoek/ behandeling nodig is kun je een strippenkaart aanschaffen, dit is voordeliger. Ook als je moeite hebt met het knippen van je teennagels kun je een afspraak maken voor 15 minuten.

- KUUR PAKKET MYCOSE NAGELS - 

Mycose (schimmel) nagels gaan helaas niet vanzelf weg. Om de schimmel goed te kunnen behandelen moet je dus op de juiste plek komen (onder de teennagel) om de schimmel zo goed mogelijk te kunnen verwijderen. Dit is een traject dat doorzettings vermogen en geduld vereist.

Om jou zo goed mogelijk te motiveren en te ondersteunen heb ik een pakket samengesteld zodat wij dit samen gaan aanpakken.

Dit pakket bestaat uit vijf behandelingen en de vereiste producten om thuis dagelijks te onderhouden:

- 5 pedicure (mycose) behandelingen (30 min) voor de prijs van 4

- Mycose druppels (voor nagels)  & mycose spray (voor de schoenen)

- Oil'n More Extra formule exceem / mycose (voor nagels & tenen)

* Dit hele pakket inclusief de behandelingen kost i.p.v. € 239,95  nu € 199,95

 

Na deze kuur kun je een extra kuur boeken, meestal duurt het een jaar voordat de hele nagel is vernieuwd. Dit hangt af van de hoeveelheid mycose, je weerstand en je eigen inzet thuis. Tijdens de pedicure(mycose) behandelingen (iedere 4 weken) ga ik de nagels zo dun mogelijk vijlen zodat je de mycose kan heel effectief kan behandelen met de producten. 

Zonodig kun je op aangedane teennagels een teennagelreconstructie laten zetten zodat ze er weer mooi uitzien!

 

 

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze
behandelingen, heeft u andere vragen
of wilt u een afspraak maken?


Recensies

“Je ziet meteen resultaat en Anita heeft alles goed uitgelegd tips en adviezen gegeven. Een professionele salon met een vrouw die weet wat ze doet en liefde voor het vak heeft. Een aanrader”

Behandeling Mycose (schimmel) teennagels